Voor Klanten

DURF Bikes is een professionele partner in het assembleren van tweewielers (bikes, e-bikes, e-scooters). Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel. Door een uitgekiend systeem van kwaliteitscontroles streven wij ernaar om alle producten met 100% kwaliteit te verzenden. Klaar voor de klant!

Overweegt u uw tweewielerproductie (gedeeltelijk) uit handen te geven? Neem dan vrijblijvend contact op met Hans Hoogbergen.

Hans Hoogbergen
Operational manager
hans@deutrechtserijwielfabriek.nl

Onze klanten
  • VANMOOF (www.vanmoof.nl) is stabiel groeiend, van origine Nederlands fietsenmerk die wereldwijd mensen motiveert om de fiets te pakken in plaats van de auto. De robuuste, weerbestendige en zorgeloze fietsen worden voor Europa bij DURF Bikes geassembleerd. De langdurige samenwerking tussen DURF en VANMOOF is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Deze kernwaarden zorgen voor een duurzame relatie.

 

  • QWIC (www.qwic.nl) ontwikkelt elektrische fietsen en scooters. Met mobiliteit hoog in het vaandel maakt QWIC gebruik van designelementen en innovaties uit de auto-industrie om zo een goed alternatief voor de auto te bieden. DURF Bikes assembleert voor QWIC de e-scooters.