Marcel van der Windt

fringeheadHallo! Ik ben Marcel van der Windt. Ik ben 48 jaar en woon in Schiedam. Mijn grote hobby is muziek, en dan vooral van rockmuziek. Ik ga graag naar concerten, maar vind het ook erg leuk om mij bezig te houden met fotografie.

Daarnaast game ik graag en vind ik het leuk om uit eten te gaan. Momenteel ben ik druk bezig met de verbouwing van mijn huis, ook hier haal ik veel plezier uit. Op werkvlak vind ik logistieke werkzaamheden erg leuk, ik ben goed in het behouden van overzicht maar kan ook onder stressvolle omstandigheden goed werken. Ik ben een echt werkpaard, ik vind het zowel leuk als belangrijk om bezig te zijn.

 

 

 

Curriculum Vitae

Download the PDF file .Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *