DURF People

Voor bedrijven

De arbeidsmarkt schreeuwt om flexibel inzetbare arbeidskrachten. Arbeidskrachten willen een combinatie van flexibele (afwisselende) opdrachten én zekerheid. DURF People wil dat faciliteren en brengt ambitie, passie en vakmanschap bij elkaar.Detachering

Bedrijven zijn op zoek naar gedreven personeel. Mensen zijn op zoek naar uitdaging in de techniek. DURF People brengt ze bij elkaar.

Opleiden

DURF People verzorgt de opleiding voor (assistent) assemblagetechnicus. Op termijn op zoek naar personeel? Neem contact op!

Groepsdetachering

Soms heb je een ingewerkt team nodig. DURF People kan een team samenstellen uit ervaren en ambitieuze productiekrachten.

Advisering

Met de komst van de SLIM-regeling kiezen steeds meer bedrijven ervoor een eigen opleiding (bedrijfsschool) te starten. Wij brengen de ervaring van ondernemers samen met de ambitie van jongeren.

Collegiale uitleen

Het ene moment heb je personeel nodig, het andere moment heb je mensen te veel. DURF People matcht vraag en aanbod.

Sociaal ondernemen

DURF is al jaren een social firm. Onze sociale missie is om als onderneming een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Onze ervaring en kennis bieden we aan voor overige ondernemingen.


willen werken worden

Voor personeel

Bedrijven zoeken techneuten. Die zijn er wel, maar te weinig. Ben jij op zoek naar een uitdaging in de techniek? Ben jij op zoek naar een goede start in de techniek? Kom gewoon eens vrijblijvend praten bij DURF People.Train lane

Bij DURF helpen we jou op weg naar werk. In onze train lane kun je, als scholier, als werkzoekende, als zij-instromer bij ons uitzoeken of techniek iets voor jou is. We leren je werken met passie.

Aan het werk!

Na ons opleidingstraject helpen wij je aan het werk! Dat kan in onze eigen fietsfabriek, als assemblagemonteur of bij een ander bedrijf.

Slow lane

Bij DURF helpen we jou op weg naar werk. In onze slow lane leren we jou werken volgens procedures. We leren je zelfstandig werken met passie en kwaliteit.

Coaching en begeleiding

DURF People kan jou begeleiden bij je loopbaan in de techniek. Als bedrijf weten wij heel goed welke doelen voor jou haalbaar zijn. We helpen je graag onder het motto: willen, werken en worden!

Fast lane

Bij DURF helpen we jou op weg naar werk. In onze fast lane leren we jou zelfstandig werken met passie en kwaliteit en de productiviteit die daarvoor nodig is.

Opleiden

DURF People verzorgt de opleiding voor (assistent) assemblagetechnicus. Een mooie basis voor een toekomst in de techniek. Wanneer je de ambitie, passie én het technisch inzicht hebt, kun je daarna bij ons ook nog de opleiding Fietstechnicus doen.

Wat zegt personeel over DURF ….